King of pride - Huang, Ana (Piatkus, 2023)
Kai Young nemá čas ani chuť na zmatky - a Isabella s fialovými vlasy a nemístnými vtipy představuje ztělesněný chaos. Milostný román o protikladech, které se přitahují, i když je to může zničit.