King of wrath - Huang, Ana (Piatkus, 2022)
Milionář Dante Russo se nikdy nehodlal oženit, dokud nepotkal okouzlující Vivian, která je bohužel dcerou jeho největšího nepřítele.
Na hřbetu knihy uvedeno číslo 1
Keywords: americké romány; romány pro ženy; American fiction; women’s novels