The lost bookshop - Woods, Evie (One More Chapter, 2024)
Příběh Opalin, Marthy a Henryho, které od osobního setkání dělí celé jedno století. Přesto je mnoho věcí spojuje. Román irské autorky odehrávající se v kulisách okouzlujícího Dublinu.
Keywords: irské romány (anglicky); romány pro ženy; Irish fiction (English); women's novels