The lost bookshop - Woods, Evie (One More Chapter, 2024)
Příběh Opalin, Marthy a Henryho, které od osobního setkání dělí celé jedno století. Přesto je mnoho věcí spojuje. Román irské autorky odehrávající se v kulisách okouzlujícího Dublinu.