České protektorátní drama - Janoušek, Pavel, 1956-; Jungmannová, Lenka, 1967-; Mikulová, Iva, 1984-; Scheinpflugová, Olga, 1902-1968; Drda, Jan, 1915-1970; Záruba, Václav; Pokorný, Jaroslav, 1920-1983; Honzl, Jindřich, 1894-1953; Werner, Vilém, 1892-1966; Khás, Ladislav, 1905-1976; Faltis, Dalibor C., 1906-1984; Bor, Jan, 1886-1943; et al. (Drama (Academia), 2024)
Antologie představuje veřejnosti dvanáct divadelních a šest rozhlasových her, které vznikly nebo byly uvedeny v období protektorátu a z nichž zhruba polovina není čtenářsky dostupná, či dokonce nikdy nebyla publikována.