Využití termodynamických senzorů a elektronického nosu v oblasti monitorování a řízení procesů v potravinářství = The use of thermodynamic sensors and an electronic nose in the field of monitoring and control of processes in the food industry : teze habilitační práce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Adámek, Martin, 1973- (Dissertant)
Format: Book
Language: Czech
Published: Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2024
Edition: Pořadí vydání: První
Series: Teze habilitační práce
Subjects:
ISBN: 978-80-7678-287-7
Physical Description: 56 stran : ilustrace ; 21 cm

Cover

Table of contents

LEADER 02699nam a2200637 i 4500
001 113694
003 CZ ZlUTB
005 20250813132516.0
007 ta
008 241018s2024 xr a f m 000 0 cze
999 |c 113694  |d 113694 
015 |a cnb003638431 
020 |a 978-80-7678-287-7  |q (brožováno) 
040 |a OLA001  |b cze  |e rda 
041 0 |a cze  |b cze  |b eng 
072 7 |a 681.5  |x Automatizační a řídicí technika  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 681.586.74  |2 MRF 
080 |a 681.586.6  |2 MRF 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 613.157  |2 MRF 
080 |a (043.5)  |2 MRF 
080 |a (048.3)  |2 MRF 
100 1 |a Adámek, Martin,  |d 1973-  |7 jo2016904269  |4 dis 
245 1 0 |a Využití termodynamických senzorů a elektronického nosu v oblasti monitorování a řízení procesů v potravinářství =  |b The use of thermodynamic sensors and an electronic nose in the field of monitoring and control of processes in the food industry : teze habilitační práce /  |c autor: Martin Adámek 
246 3 1 |a Use of thermodynamic sensors and an electronic nose in the field of monitoring and control of processes in the food industry 
250 |a Pořadí vydání: První 
264 1 |a Zlín :  |b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  |c 2024 
300 |a 56 stran :  |b ilustrace ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Teze habilitační práce 
500 |a "Studijní obor: Řízení strojů a procesů" 
500 |a 60 výtisků 
502 |a Teze habilitace--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta aplikované informatiky, 2024 
504 |a Obsahuje bibliografie 
546 |a České a anglické resumé 
650 0 7 |a chemosenzory  |7 ph316234  |2 czenas 
650 0 7 |a senzory teploty  |7 ph293213  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská technologie  |7 ph115836  |2 czenas 
650 0 7 |a pachy  |7 ph250760  |2 czenas 
650 0 9 |a chemosensors  |2 eczenas 
650 0 9 |a temperature sensors  |2 eczenas 
650 0 9 |a food technology  |2 eczenas 
650 0 9 |a odors  |2 eczenas 
653 0 |a elektronický nos 
655 7 |a habilitační práce  |7 fd185153  |2 czenas 
655 7 |a teze  |7 fd133701  |2 czenas 
655 9 |a habilitation theses  |2 eczenas 
655 9 |a abstracts  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Fakulta aplikované informatiky  |7 mzk2006318344  |4 dgg 
810 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |t Teze habilitační práce 
910 |a ZLD002 
942 |2 udc 
992 |a BK  |b SKNEW 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 KADÁMEKM  |7 -1  |8 BOOK  |9 187210  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 037  |d 2025-08-13  |o K/ADÁMEK,M.  |p 420010198331  |r 2025-08-13  |v 70.00  |w 2025-08-13  |x N: povinný výtisk  |y 01