King of sloth - Huang, Ana (Piatkus, 2024)
Xavier Castillo je okouzlující a neuvěřitelně bohatý, svět má na dosah ruky. Také nemá zájem převzít rodinné impérium, ale to nebrání ženám, aby se na něj vrhaly... až na jednu.
Na hřbetu knihy uvedeno číslo 4
Keywords: americké romány; romány pro ženy; American fiction; women’s novels