Organizační chování : jak se každý den chovají spolupracovníci, nadřízení, podřízení, obchodní partneři či zákazníci - Bělohlávek, František, 1951- (Rubico, 1996)
Učebnice nové disciplíny, která je syntézou poznatků sociologie, psychologie, managementu a ekonomiky.
Keywords: organizační chování; organizational behavior; případové studie; učebnice; case studies; textbooks