Organizační chování : jak se každý den chovají spolupracovníci, nadřízení, podřízení, obchodní partneři či zákazníci - Bělohlávek, František, 1951- (Učebnice pro každého (Rubico), 1996)
Učebnice nové disciplíny, která je syntézou poznatků sociologie, psychologie, managementu a ekonomiky.