Citační průvodce : norma ČSN ISO 690:2022 : nová verze z roku 2022 - Krčál, Martin, 1978- (Citace.com, 2024)
Problematika citací přehledně, stručně a jednoduše dle normy ČSN ISO 690:2022.
Obsahuje QR kódy s přístupem k rozšiřujícím materiálům
Keywords: bibliografické citace; bibliografické informace; informační zdroje; normy a standardy -- Česko; standard citation forms; bibliographic information; information resources; standards -- Czechia; příručky; normy; handbooks and manuals; standards