|
|
|
|
LEADER |
02195nam a2200589 i 4500 |
001 |
112012 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20241120083301.0 |
006 |
m o d |
007 |
cr |n |
008 |
240208s2024 xr a eo 000 0 cze d |
999 |
|
|
|c 112012
|d 112012
|
020 |
|
|
|a 978-80-7678-281-5
|q (online ;
|q pdf)
|
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a cze
|b cze
|b eng
|
072 |
|
7 |
|a 544
|x Fyzikální chemie
|2 Konspekt
|9 10
|
080 |
|
|
|a 544.773.3
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 612.322
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (048.3)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (043.3)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (0.034.2)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Opustilová, Kristýna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Studium a příprava vícenásobných emulzí =
|b Study and preparation of multiple emulsions : teze disertační práce /
|c Kristýna Opustilová
|
246 |
3 |
1 |
|a Study and preparation of multiple emulsions
|
264 |
|
1 |
|a Zlín :
|b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,
|c 2024
|
300 |
|
|
|a 1 online zdroj (48 stran) :
|b ilustrace
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a počítač
|b c
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a online zdroj
|b cr
|2 rdacarrier
|
500 |
|
|
|a Studijní program: P2901 Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Školitel: Barbora Lapčíková
|
502 |
|
|
|a Teze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2024
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
546 |
|
|
|a Text česky, resumé česky a anglicky
|
650 |
0 |
7 |
|a emulze
|7 ph344893
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a žaludeční trávení
|7 ph135139
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a emulsions
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a gastric digestion
|2 eczenas
|
653 |
|
|
|a kurkumin
|
653 |
|
|
|a kurkuminoid
|
655 |
|
7 |
|a teze
|7 fd133701
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a disertace
|7 fd132024
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a elektronické zdroje
|7 fd186922
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a abstracts
|2 eczenas
|
655 |
|
9 |
|a dissertations
|2 eczenas
|
655 |
|
9 |
|a electronic resources
|2 eczenas
|
700 |
1 |
|
|a Lapčíková, Barbora,
|d 1968-
|7 mzk2007386080
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|b Technologická fakulta
|7 kn20010709223
|4 dgg
|
856 |
4 |
1 |
|u https://digilib.k.utb.cz/handle/10563/56787
|y Plný text - dostupný bez omezení
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
942 |
|
|
|2 udc
|
992 |
|
|
|a BK
|