Moderní výživa ve fitness a silových sportech - Roubík, Lukáš, 1986- (Erasport, s.r.o., 2018)
Publikace představuje nejnovější, vědecky podložené poznatky o všech aspektech sportovní výživy ve fitness a silových sportech.
5000 výtisků
Keywords: racionální výživa; sportovci; fitness; silové sporty; rational nutrition; sportsmen; power sports; sportovní výživa; kolektivní monografie; collective monographs