Sympatie a pýcha u Davida Huma a Bernarda Mandevilla - Janoušek, Hynek, 1977-; Greco, Lorenzo, 1972-; Tomeček, Marek, 1976- (Togga, 2024)
Kniha se snaží představit Davida Huma jako myslitele, který je „moralistou, sociologem a historikem dříve, než je psychologem, aby mohl být psychologem“.