Analýza vybraných faktorů konkurenceschopnosti české potravinářské firmy bakalářská práce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: VALOVÁ, Markéta (Dissertant)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: Zlín : FaME UTB, 2001
Subjects:
Physical Description: 77 s., vol. příl.

Cover

LEADER 00826ctm a22002297a 4500
001 1115
003 CZ ZlUTB
005 20240830152211.0
008 011001s2001^ xr ||||| ||||| |||||cze|d
040 |a ZLD002  |b cze  |c ZLD002  |d ZLD002 
100 1 |a VALOVÁ, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza vybraných faktorů konkurenceschopnosti české potravinářské firmy  |h [rukopis] :  |b bakalářská práce 
260 |a Zlín :  |b FaME UTB,  |c 2001 
300 |a 77 s., vol. příl. 
650 0 4 |a Mlékárna Kunín 
650 0 7 |a konkurenceschopnost  |7 ph121800  |2 czenas 
650 0 4 |a ÚME 
655 4 |a bakalářská práce 
992 |a DS 
999 |c 1115  |d 1115 
993 |x NEPOSILAT  |y VSKP 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 D2001VALOVÁM  |7 1  |8 MANUS  |9 1344  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 001  |d 2006-07-29  |i 5498/D  |o D2001/VALOVÁ,M.  |p 420019005498  |r 2019-08-25  |w 2019-08-25  |x 20100831  |y 10