Nultá hodina - Poncarová, Jana, 1983- (Motto, 2023)
Román odehrávající se v době těsně po druhé světové válce líčí návrat hlavní hrdinky do vlasti, kde už nic není takové, jako dřív, a ona může jen bezmocně přihlížet bouřlivým společenským změnám.