Filmový zvuk pro nezvukaře 2 - Lapčík, Radim (Akademie múzických umění v Praze v Nakladatelství AMU, 2023)
Druhý díl příručky pro filmaře-nezvukaře. Přináší praktické příklady toho, co vše je možné se zvukem dělat - včetně naznačení principů, na nichž jednotlivé postupy stojí. Nakladatelská anotce. Kráceno.
Keywords: zvukoví technici; audiotechnika; ozvučovací technika; filmové efekty; filmová hudba; filmová technika; sound technicians; audio technology; loudspeaker technology; film effects; film music; film equipment; příručky; učebnice; handbooks and manuals; textbooks