Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití zrna barevné pšenice = Technological quality and utilization possibilities of colored-wheat grains in bakery industry : teze disertační práce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šebestíková, Romana (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva, 1971- (Thesis advisor)
Format: eBook
Language: Czech
Published: Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2024
Subjects:
ISBN: 978-80-7678-256-3
Physical Description: 1 online zdroj (46 stran) : ilustrace

Cover

Table of contents

LEADER 02645nam a2200697 i 4500
001 111129
003 CZ ZlUTB
005 20240914115211.0
006 m o d
007 cr |n
008 231011s2024 xr a eo 000 0 cze d
999 |c 111129  |d 111129 
020 |a 978-80-7678-256-3   |q (online ;  |q pdf) 
040 |a ZLD002  |b cze  |e rda 
041 0 |a cze  |b cze  |b eng 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 633.11  |2 MRF 
080 |a 664.641  |2 MRF 
080 |a 532.135  |2 MRF 
080 |a 664.654  |2 MRF 
080 |a (048.3)  |2 MRF 
080 |a (043.3)  |2 MRF 
080 |a (0.034.2)  |2 MRF 
100 1 |a Šebestíková, Romana  |4 dis 
245 1 0 |a Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití zrna barevné pšenice =  |b Technological quality and utilization possibilities of colored-wheat grains in bakery industry : teze disertační práce /  |c Romana Šebestíková 
246 3 1 |a Technological quality and utilization possibilities of colored-wheat grains in bakery industry 
264 1 |a Zlín :  |b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  |c 2024 
300 |a 1 online zdroj (46 stran) :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
500 |a Studijní program: P2901 Chemie a technologie potravin 
500 |a Školitel: Iva Burešová 
502 |a Teze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2024 
504 |a Obsahuje bibliografii 
546 |a Text česky, resumé česky a anglicky 
650 0 7 |a pšenice  |7 ph115962  |2 czenas 
650 0 7 |a mouka  |7 ph327619  |2 czenas 
650 0 7 |a reologie  |7 ph116042  |2 czenas 
650 0 7 |a kynuté těsto  |7 ph207157  |2 czenas 
650 0 9 |a wheat  |2 eczenas 
650 0 9 |a flour  |2 eczenas 
650 0 9 |a rheology  |2 eczenas 
650 0 9 |a raised paste  |2 eczenas 
653 |a otruby barevné pšenice 
653 |a frakce mouky 
653 |a chování těsta v průběhu kynutí 
653 |a kypřicí plyn 
655 7 |a teze  |7 fd133701  |2 czenas 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 7 |a elektronické zdroje  |7 fd186922  |2 czenas 
655 9 |a abstracts  |2 eczenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
655 9 |a electronic resources  |2 eczenas 
700 1 |a Burešová, Iva,  |d 1971-  |7 xx0133629  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Technologická fakulta  |7 kn20010709223  |4 dgg 
856 4 1 |u https://digilib.k.utb.cz/handle/10563/54681  |y Plný text - dostupný bez omezení 
910 |a ZLD002 
942 |2 udc 
992 |a BK 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ