|
|
|
|
LEADER |
02103ntm a2200541 i 4500 |
001 |
111004 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240830160538.0 |
007 |
ta |
008 |
201208s2020 xr a f 000 0 eng d |
999 |
|
|
|c 111004
|d 111004
|
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|e rda
|
041 |
1 |
|
|a eng
|b eng
|b cze
|
072 |
|
7 |
|a 547
|x Organická chemie
|2 Konspekt
|9 10
|
080 |
|
|
|a 620.2-026.65
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 547.972.2
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 547.458
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (043.3)378.245
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Peng, Li
|4 dis
|
245 |
1 |
4 |
|a The study of functional ingredients from corn silk =
|b Studium funkčních přísad z kukuřičného hedvábí : disertační práce /
|c Li Peng
|
246 |
3 |
1 |
|a Studium funkčních přísad z kukuřičného hedvábí
|
264 |
|
0 |
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 97 stran :
|b ilustrace ;
|c 25 cm
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
500 |
|
|
|a Studijní obor 2901V013 Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Školitel Lubomír Lapčík
|
502 |
|
|
|a Disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2020
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
546 |
|
|
|a Text anglicky, resumé anglicky a česky
|
650 |
0 |
7 |
|a tepelné vlastnosti materiálů
|7 ph241640
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a flavonoidy
|7 ph120259
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a polysacharidy
|7 ph124314
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a thermal properties
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a flavonoids
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a polysaccharides
|2 eczenas
|
653 |
|
|
|a kukuřičné hedvábí
|
655 |
|
7 |
|a doktorské disertace
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a higher doctoral dissertations
|2 eczenas
|
700 |
1 |
|
|a Lapčík, Lubomír,
|d 1963-
|7 mzk2002148282
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|b Technologická fakulta
|7 kn20010709223
|4 dgg
|
856 |
4 |
1 |
|u https://digilib.k.utb.cz/handle/10563/45948
|y Online verze
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
942 |
|
|
|2 udc
|
992 |
|
|
|a BK
|c vs
|
993 |
|
|
|x NEPOSILAT
|y VSKP
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 KPENGL
|7 0
|8 MANUS
|9 180507
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 001
|d 2024-06-19
|o K/PENG.L.
|p 420010195499
|r 2024-06-19
|w 2024-06-19
|x N: povinný výtisk
|y 12
|