New age post (2), aneb, Možný scénář směřování společnosti - Nedbálek, Karel, 1956- (Čibe a.s., advokátní kancelář Mgr. Karel Nedbálek a otec, 2024)
Autor se zamýšlí nad problémem vysoké produktivity práce vlivem automatizace a robotizace a nad problémem tvotby hodnoty zboží a tvorby cen vstupem sdílené ekonomiky.
500 výtisků
Keywords: sociální změna; světová ekonomika; umělá inteligence; robotika; technika a společnost; social change; world economics; artificial intelligence; robotics; technology and society; studie; studies