Třetí vlna : islamizace, masová migrace a Rusko - Lhoťan, Lukáš, 1980- (Lukáš Lhoťan, 2022)
Pojednání o přílivu muslimů do Evropy, vztazích většinové společnosti s imigranty a hrozbě islamizace evropského kontinentu.
Keywords: od 2015; 2011-2030; islamizace -- Evropa -- 2011-2030; migrační krize (2015-); integrace imigrantů -- Evropa -- 2011-2030; křesťané a muslimové -- Rusko -- 2011-2030; islamisation -- Europe -- 2011-2030; migrant crisis (2015-); integration of immigrants -- Europe -- 2011-2030; Christians and Muslims -- Russia -- 2011-2030; Evropa -- společnost a politika -- 2011-2030; Rusko -- společnost a politika -- 2011-2030; Europe -- society and politics -- 2011-2030; Russia -- society and politics -- 2011-2030; eseje; essays