Nanotechnology in Functional Foods

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Ahmed, Shakeel, (Editor), Bhattacharya, Tanima, (Editor)
Format: eBook
Language: English
Published: Wiley-Blackwell 2022.
Subjects:
ISBN: 9781119905042
9781119905035
9781119904823
Physical Description: 1 online zdroj

Cover

Table of contents

LEADER 01305cam a2200337 a 4500
001 110519
003 CZ-ZlUTB
005 20240914115139.0
006 m o d |
007 cr |||||||||||
008 220728s2022 enk o 000 0 eng d
040 |a UKAHL  |b eng  |c UKAHL  |d OCLCQ  |d N$T  |d OCLCO 
020 |a 9781119905042  |q (e-book) 
020 |a 9781119905035  |q (electronic bk.) 
020 |z 9781119904823 
035 |a (OCoLC)1352032098  |z (OCoLC)1352053552 
245 0 0 |a Nanotechnology in Functional Foods /  |c edited by Shakeel Ahmed, Tanima Bhattacharya. 
260 |b Wiley-Blackwell  |c 2022. 
300 |a 1 online zdroj 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty 
590 |a eBooks on EBSCOhost  |b All EBSCO eBooks 
650 0 |a Functional foods. 
650 0 |a Nanotechnology. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Ahmed, Shakeel,  |e editor. 
700 1 |a Bhattacharya, Tanima,  |e editor. 
856 4 0 |u https://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&scope=site&db=nlebk&AN=3343101&authtype=ip,shib&custid=s3936755  |y Plný text 
992 |c EBOOK-TN  |c EBSCO 
999 |c 110519  |d 110519 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ