Zajímavá matematika pro prvňáky - Mikulenková, Hana, 1954-; Molnár, Josef, 1953- (Prodos, 2020)
Pracovní sešit k procvičování matematiky pro žáky 1. třídy základní školy.
Doložka MŠMT z roku 2014 s dobou platností šest let.
Výroba Prodos, 2020
Keywords: matematika -- základní školy; mathematics -- elementary schools; základní škola; ročník 1 -- počítání -- hádanky -- hry -- doplňování; pracovní sešity; activity books