Obrazy z českých dějin : pro 4. a 5. ročník ZŠ : příloha pro tematický okruh Lidé a čas - Čapka, František, 1942-; Klíma, Bohuslav, 1950- (Alter, 2018)
Leporelová příloha k učebnicím Obrazy z českých dějin, která žákům usnadní orientaci v časovém sledu našich dějin a nabídne přehled vybraných panovníků.