Brožura : teorie knižní vazby pro studenty UMPRUM - Hybner, Jan (Vysoká škola uměleckoprůmyslová, 2021)
Praktická příručka seznamuje s výrobou brožury jako jedné z levnějších podob knižní produkce. Uvádí jednotlivé dílčí pracovní úkony, od řazení listů v knižním kompletu až po závěrečný ořez knižního bloku. Učebnice určená studentům VŠUP.
Keywords: knižní vazby; knihařství; bookbindings; bookbinding; učebnice vysokých škol; příručky; textbooks (higher); handbooks and manuals