Brožura : teorie knižní vazby pro studenty UMPRUM - Hybner, Jan (Knihařem snadno a rychle (Vysoká škola uměleckoprůmyslová), 2021)
Praktická příručka seznamuje s výrobou brožury jako jedné z levnějších podob knižní produkce. Uvádí jednotlivé dílčí pracovní úkony, od řazení listů v knižním kompletu až po závěrečný ořez knižního bloku. Učebnice určená studentům VŠUP.