Stavíme knižní vazbu : teorie knižní vazby pro studenty UMPRUM - Hybner, Jan (UMPRUM, 2023)
Publikace přináší systematický popis konstrukčních prvků knižní vazby.
Podnázev v tiráži: teorie knižní vazby pro studenty VŠUP
Keywords: knižní vazby; knižní vazby -- dějiny; bookbindings; bookbindings -- history; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)