Nespokojenost v civilizaci - Freud, Sigmund, 1856-1939 (Jan Kučera, 2023)
Kniha se zabývá naší lidskou kulturou, která je založena na potlačování vrozených pudů člověka, což mu znemožňuje realizaci dlouhodobého štěstí a je příčinou mnoha duševních nemocí.