Holly : a novel - King, Stephen, 1947- (Hodder & Stoughton, 2023)
Holly Gibneyová, majitelka detektivní agentury, je požádána zoufalou matkou, aby vypátrála zmizení její dcery. Holly se ujímá případu a stopy zmizelé dívky vedou k váženému a respektovanému manželskému páru na malém městě na americkém Středozápadě.
Keywords: americké romány; detektivní romány; thrillery (romány); American fiction; detective novels; thrillers (novels)