Utopistika : historické rozhodování ve 21. století - Wallerstein, Immanuel Maurice, 1930-2019 (Utopia libri, 2023)
Americký sociolog odhaluje základní principy fungování současné podoby kapitalismu a nastiňuje jeho budoucí vývojové trendy.
Na obálce označení: 936
Keywords: 21. století; světová politika -- 21. století; krize (společnost) -- 21. století; globální změny -- 21. století; world politics -- 21st century; social crisis -- 21st century; global changes -- 21st century; eseje; prognózy; essays; prognoses