Zemřít pro vlajku : moc a tajemství národních symbolů - Marshall, Tim, 1959- (Rybka Publishers, 2023)
Kapitoly přibližují původ vlajek různých zemí světa, mezinárodních organizací i politických hnutí v širších historických souvislostech.
Keywords: vlajky -- politické aspekty; politická symbolika; nacionalismus; národní identita; kulturní identita; flags -- political aspects; political symbolism; nationalism; national identity; cultural identity; monografie; monographs