Lék pro duši - Casanova, Petr, 1974- (First Class Publishing, 2023)
Kniha na základě mnoha lidských příběhů odhaluje informace o tom, jak vlastními silami čelit smutku, psychické bolesti a úzkostem po rozchodu. V této souvislosti autor představuje motivační metody, jak opět dosáhnout zdraví, rovnováhy a sebedůvěry.
Obálkové podnázvy: ověřené metody pro návrat zdraví, sebedůvěry a radosti : jak vlastními silami čelit smutku, psychické bolesti a úzkostem bez antidepresiv a terapií
Keywords: sebepoznání; sebepřijímání; změna postoje; rozvoj osobnosti; duševní zdraví; autoterapie; self-consciousness; self-acceptance; attitude change; personality development; mental health; autotherapy; populárně-naučné publikace; popular works