Lék pro duši - Casanova, Petr, 1974- (First Class Publishing, 2023)
Kniha na základě mnoha lidských příběhů odhaluje informace o tom, jak vlastními silami čelit smutku, psychické bolesti a úzkostem po rozchodu. V této souvislosti autor představuje motivační metody, jak opět dosáhnout zdraví, rovnováhy a sebedůvěry.