Strategický marketing : strategie a trendy - Jakubíková, Dagmar, 1948-; Janeček, Petr (Grada Publishing, 2023)
Příručka shrnuje základní informace o podstatě, základních rysech a trendech strategického marketingu.
Keywords: strategický marketing; strategic marketing; monografie; monographs