Multimorbidita v klinické praxi - Václavík, Jan; Lys, Zdeněk (Grada Publishing, 2023)
Monografie poskytuje ucelený pohled na polymorbidního pacienta z hlediska obecného i z hlediska jednotlivých odborností. Dominantní zaměření publikace je na geriatrické pacienty se všemi jejich specifiky.
Obsahuje QR kódy s přístupem k rozšiřujícím materiálům
Keywords: multimorbidita; geriatrie; senioři; multimorbidity; geriatrics; older people; kolektivní monografie; collective monographs