Java 21 : kompletní příručka jazyka - Pecinovský, Rudolf, 1954- (Grada Publishing, 2023)
Seznámení s jednadvacátou verzí programovacího jazyka Java, příručka se soustředí zejména na výklad vlastností jazyka. Potřebné informace zde najdou začátečníci i pokročilí programátoři.
Keywords: Java 21 (programovací jazyk); objektově orientované jazyky; programování; objektově orientované programování; Java 21 (programming language); object-oriented programming languages; programming; object-oriented programming; příručky; handbooks and manuals