Jaroslav Róna : apokalypsy a vize = apocalypses and visions - Půtová, Barbora, 1985- (Books & Pipes, 2023)
Monografie představuje malířské dílo výtvarníka Jaroslava Róny. Ukazuje základní tematické okruhy a důležité etapy Rónovy malířské tvorby, jeho myšlenkové směřování, výtvarné vlivy a kořeny či inspirační zdroje.
Chronologický přehled
Keywords: Róna, Jaroslav, -- 1957-; 1976-2023; 20.-21. století; české malířství -- 20.-21. století; moderní malířství -- Česko; Czech painting -- 20th-21st centuries; modern painting -- Czechia; monografie; katalogy; monographs; catalogs