Elon Musk - Isaacson, Walter, 1952- (Práh, 2023)
Biografický příběh kontroverzní a pozoruhodné osobnosti současnosti, inovátora, jenž se nezdráhá porušovat pravidla, aby dovedl svět do éry elektromobilů, soukromého vesmírného výzkumu a umělé inteligence.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: Musk, Elon, -- 1971-; 20.-21. století; 20th-21st centuries; podnikatelé; osobnosti; inovace; businessmen; celebrities; innovations; biografie; biography