Elon Musk - Isaacson, Walter, 1952- (Práh, 2023)
Biografický příběh kontroverzní a pozoruhodné osobnosti současnosti, inovátora, jenž se nezdráhá porušovat pravidla, aby dovedl svět do éry elektromobilů, soukromého vesmírného výzkumu a umělé inteligence.