Německá podstatná jména jinak - Michňová, Iva, 1972- (Grada, 2023)
Jazyková příručka učí upevnit a rozšiřovat si německou slovní zásobu na základě paměťové metody tzv. skládání výrazů, které končí podobně. Praktické rady i cvičení.
Keywords: němčina; podstatná jména; mluvnice; German language; nouns; grammar; učebnice; textbooks