Důkaz, že sebeřízené vzdělávání funguje - Gray, Peter (Pupenec - Jiřina Kelnarová, 2023)
Autor se v knize věnuje otázce sebeřízeného vzdělávání (unschooling) a ukazuje, že hravé zkoumání má svou nezastupitelnou roli v principech poznávání světa dětí i v jejich dospělém životě. Obsahuje také studie a průzkumy.
Keywords: alternativní výuka; sebevzdělávání; sebeřízení; alternative education; self-education; self-management; unschooling; studie; studies