Cévní sonografie : repetitorium ultrazvukové cévní diagnostiky a atlas nálezů na DVD - Cholt, Milan, 1933- (Grada, 2013)
Příručka poskytuje základy cévní ultrazvukové diagnostiky, popisuje techniku vyšetření a shrnuje běžné patologické nálezy. Druhá část je pojata jako kazuistický obrazový atlas - obrázky na přiloženém DVD.
"Součástí knihy je DVD s obrazovou přílohou"--Rub tit. s.
Keywords: ultrasonografie; cévní nemoci; ultrasonography; vascular diseases; příručky; handbooks and manuals