Základy programování v prostředí Octave a Matlab - Daniš, Stanislav (MatfyzPress, nakladatelství Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy, 2022)
Základy programovacího jazyka, pomocí nichž může uživatel řešit složitější úkoly.
Nad názvem: Matematicko-fyzikální fakulta, Univerzita Karlova
Keywords: GNU Octave (software); MATLAB (software); matematický software; programování; mathematical software; programming; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)