Cíťa : proč svět nutně potřebuje citlivé introvert(k)y - Blažejová, Lenka, 1974- (Blaze.je, 2022)
Kniha přibližuje přednosti introvertních a citlivých lidí. Ukazuje jejich vnitřní potenciál a to, jak jej umět využít a přijmout svou křehkost a jinakost.
Název z obálky
Keywords: senzibilita; introverze; emoce; sebepřijímání; rozvoj osobnosti; sensibility; introversion; emotions; self-acceptance; personality development; populárně-naučné publikace; pracovní sešity; popular works; activity books