Diagnostická radiologie. - Seidl, Zdeněk, 1950-; Vaněčková, Manuela, 1973- (Grada, 2014)
Kniha je určena nejen pro radiology, ale i pro neurology, rehabilitační pracovníky, neurochirurgy, ale i praktické lékaře, kteří se mohou seznámit s novinkami a především možnostmi zobrazovacích metod, u té, které diagnózy.