Abdominální a gastrointestinální radiologie : játra - Válek, Vlastimil, 1960- (Grada Publishing, 2023)
Publikace je cílena na radiology v postgraduálním studiu, ale využijí ji i další lékaři oddělení zobrazovacích metod, gastroenterologové, internisti, chirurgové a související odbornosti.
Keywords: játra; abdominální radiologie; gastrointestinální radiologie; nemoci jater; liver; abdominal radiology; gastrointestinal radiology; liver diseases; kolektivní monografie; collective monographs