Domain Name System : principy fungování DNS a praktické otázky spojené s jeho fungováním - Satrapa, Pavel, 1964-; Filip, Ondřej, 1977- (CZ.NIC, z.s.p.o., 2023)
Publikace se věnuje Systému doménových jmen (Domaine Name System), jeho bezpečnosti, a to jak z pohledu poskytovaných dat, tak z hlediska přenosových protokolů.
Keywords: doménová jména; internetové adresy; Internet domain names; internet addresses; monografie; příručky; monographs; handbooks and manuals