Neonatologie - Janota, Jan, 1968-; Straňák, Zbyněk, 1964- (EEZY, 2023)
Kolektivní monografie poskytuje ucelené informace o příčinách, symptomech a léčbě nejzávažnějších a nejčastějších patologických stavů v neonatologii.
Vydáno u příležitosti 10. výročí prvního vydání
Keywords: neonatologie; neonatology; kolektivní monografie; collective monographs