Neonatologie - Janota, Jan, 1968-; Straňák, Zbyněk, 1964- (Medicína (EEZY Publishing), 2023)
Kolektivní monografie poskytuje ucelené informace o příčinách, symptomech a léčbě nejzávažnějších a nejčastějších patologických stavů v neonatologii.