Putování za obzor : tramping v české společnosti 1918-1989 - Randák, Jan, 1977-; Krško, Jan, 1972-; Mareš, Jan, 1987-; Pohunek, Jan, 1981-; Špringl, Jan, 1977- (NLN, 2020)
Kniha představuje fenomén československého trampingu v průběhu času - od svého vzniku v roce 1918 až do pádu komunistické diktarury.
Terminologický slovník
Keywords: 1918-1989; tramping -- Česko -- 1918-1989; tramping -- dějiny; tramping -- Czechia -- 1918-1989; tramping -- history; kolektivní monografie; collective monographs