Surplus-enjoyment : a guide for the non-perplexed - Žižek, Slavoj, 1949- (Bloomsbury Academic, 2022)
Slovinský filozof se zamýšlí nad současnou společností založenou na nadbytku a na tom, že lidé chtějí stále víc, než kolik skutečně potřebují.
Keywords: globální společnost; kulturologie; psychoanalýza; filozofie; politologie; global society; culturology; psychoanalysis; philosophy; political science; monografie; monographs